Autor: Raamatupidaja.ee • 29. november 2022

Läti Raamatupidajate Assotsiatsiooni konverentsil kõneldi raamatupidamise tulevikust

Professor Carnegie Austraaliast rõhutas raamatupidamise sotsiaalseid ja moraalseid aspekte, millele mõeldakse tihti alles siis, kui arvestusapsakate või ka tahtliku „loomingulise“ raamatupidamisega on tegelikkuse ilustamise tõttu tekitatud miljoneid kahju.
Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees Margus Tammeraja

Läti Raamatupidajate Assotsiatsiooni (LRGA) rahvusvaheline konverents toimus Riias 24. novembril 2022. Osalesid nii sõsarorganisatsioonide esindajad Eestist ja Leedust kui ka Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) esindaja Poolast. Virtuaalselt osalesid Austraalia, Kanada ja Saksa esinejad.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700