Autorid: Koit Brinkmann, Kristjan Pruul • 10. november 2022

Eelmise aasta aruanne esitamata? Siis jäid ka elektri universaalteenuse pakkumisest ilma

Väikefirmade omanikel ja juhtidel tasub üle kontrollida, kas ja millal eelmise aasta aruanne ikka esitatud sai, sest kui see juhtus näiteks sügisesse, siis jäi elektrimüüjalt saamata ka odavama elektri pakkumine.
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium asub superministeeriumiks kutsutavas mitme ministeeriumi ühishoone.
Foto: Liis Treimann

Tartu kesklinnas tegutseva Barclay hotelliga läks just nii. Ettevõtte juhatuse liige ning üks omanikest Urmas Uustal rääkis, et väikeettevõttena peaks Barclay Hotell AS elektrienergia universaalteenuse kasutajaks kvalifitseeruma küll, kuid pakkumist nad elektrimüüjalt Eesti Energialt ei saanud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700