Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 3. november 2022

UUS: raamatupidaja, ole kursis muudatustega seadustes

Muudeti elektrituruseadust ning konkurentsiseadust, millega võimaldatakse piiritleda elektri tootmishinda ning müüa elektrit kodutarbijatele universaalteenusena. Sealhulgas seadus ei sätesta universaalteenuse hinda, vaid paneb paika hinnakujunduse põhimõtted. Lisaks sätestati töötuskindlustusmakse määrad aastatel 2023−2026.
Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat jurist Brigitta Jõgi

Ukraina sõjapõgenikest tervishoiutöötajad, farmatseudid ja proviisorid on tagasiulatuvalt alates 24.02.2022 vabastatud riigilõivu maksmisest Terviseameti registrisse registreerimisel ja kutsekvalifikatsiooni läbivaatamisel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700