Autor: Raamatupidaja.ee • 20. oktoober 2022

Eesti maksusüsteem tõusis taas esikohale

USA mõttekoda Tax Foundation avaldas OECD riikide maksude konkurentsivõime uue edetabeli – Eesti jõudis seal juba üheksandat aastat järjest esimesele kohale.
Rahandusministeeriumi maksupoliitika asekantsler Evelyn Liivamägi
Foto: Külli Reino

„Eesti eesmärgiks on olnud oma maksusüsteemi võimalikult lihtsa ja ühetaolisena hoidmine, et maksureeglid oleksid kõikidele arusaadavad. Muudatused peavad olema selgelt vajaduspõhiseid ja arvestama senise süsteemiga,“ ütles maksupoliitika asekantsler Evelyn Liivamägi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700