Autor: Raamatupidaja.ee • 2. september 2022

Mihkel Nestor: majanduskasv oli napp, ent edaspidi läheb hullemaks

Teise kvartali majanduskasv osutus ootamatult tagasihoidlikuks, kuid järgnevatel kvartalitel näeme kasvu asemel juba langust, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor
Foto: Andras Kralla

Lõppeva nädala teisipäeval avaldas SEB värske majandusprognoosi, kolmapäeval aga statistikaamet majanduskasvunumbri 2022. aasta teise kvartali kohta. Taoline ajastus prognoosija jaoks just õnnelikuks ei osutunud, sest värske SKP number suutis üllatada. Kahjuks negatiivse poole pealt. Nimelt kujunes teise kvartali majanduskasvuks kõigest 0,6%. Seda on väga vähe.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700