Autor: Raamatupidaja.ee • 29. juuli 2022

Enimlevinud petuskeemid: krediidipettus, võlts ettemaks, romantiline petturlus...

Oma rahast võib ilma jääda mitmel moel, sest petturid meelitavad oma ohvreid kavalalt lõksu nii vahetus suhtluses kui ka internetis skeemitades. Petturite kaukasse kadus ligi 9 miljonit eurot eesti inimeste raha eelmisel aastal.
Foto: pexels

„Petturite edu võti on nii inimeste teadmatus ja hoolimatus, kui ka pankade ja teiste teenusepakkujate töömeetodite laitmatu tundmine, mis aitab petturitel oma petuskeemid kohandada vägagi reaalseteks olukordadeks,“ selgitas Citadele panga rahapesu tõkestamise osakonna juht Viktor Tkatšenko.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700