Autor: Finantsuudised.ee • 20. mai 2022

PwC audiitor: suurimad eksimused tegevusaruande koostamisel

Audiitortegevuse seadusega laiendati 2021. a audiitorettevõtja kohustuste nimekirja, mida tuleb kontrollida tegevusaruannetes. PwC vandeaudiitor Maria Kangur selgitab muudatusi, millele raamatupidajad ja audiitorid peavad tegevusaruannetes erilist tähelepanu pöörama.
PwC audiitor Maria Kangur

Seaduse muudatuse jõustumiseni kontrollis audiitor koos raamatupidamisaruandega avaldatavat rahanduse ja muud infot. Sealhulgas ka tegevusaruande vastavust raamatupidamisaruandele ning selle avaldamise vastavust seaduse nõuetele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700