Autor: Raamatupidaja.ee • 16. mai 2022

KKK: tööjõukulud aastaaruandes

Selgitame, kuidas tööjõukulusid korrektselt kajastada aastaaruande lisas.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: ettevõte ehitab kortereid müügiks. Kasutatakse kasumiaruande skeemi nr 2. Osa tööjõukulusid kapitaliseeritakse korterite (varude) maksumusse. Kas aastaaruande lisas "Tööjõukulud" tuleb kajastada kogu arvestatud tasu (sh kapitaliseeritud) või see tasu, mida kajastatakse kasumiaruandes kuluna (turustuskulud, üldhalduskulud).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700