Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 18. oktoober 2022

Arvestusala Edendaja kandidaat nr 7: Peeter Pärtel

Juba 11. novembril anname koostöös Excellent Business Solutionsiga välja Arvestusala Edendaja 2022 tiitli inimesele, kes on tegutsev arvestusala valdkonnas või seda tugevalt mõjutanud.
Peeter Pärtel õpetab looma passiivset tulu
Foto: Meeli Küttim

Peetri teekond investeerimisse on kulgenud läbi raamatupidamis- ja finantsmaailma ning saanud ainest mitmest valdkonnavälisest töökogemusest. Nüüd õpetab ta oma ettevõttes Baltic Business Investments looma kinnisvarasse investeerimise abil passiivset tulu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700