Autor: Raamatupidaja.ee • 25. aprill 2022

KKK: hoone arvelevõtmine ja renoveerimine

Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh selgitab, millal ja kuidas tuleb põhivarana arvele võtta renoveerimist vajav hoone kui tulevane kasutusotstarve ei ole teada.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib? Ettevõte ostis hoone ja asub seda renoveerima. Kaua see kestab ja kui palju sinna kulutusi tehakse ei ole täpselt teada. Millal peab hoone põhivahendina arvele võtma: kas kohe või kui hoone renoveerimine on lõpetatud? Kas hoone peale renoveerimist müüakse või seda hakkab ettevõte kasutama, see selgub kui hoone on renoveeritud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700