Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 17. oktoober 2022

Arvestusala Edendaja kandidaat nr 6: Tiina Mirka

Juba 11. novembril anname koostöös Excellent Business Solutionsiga välja Arvestusala Edendaja 2022 tiitli inimesele, kes on tegutsev arvestusala valdkonnas või seda tugevalt mõjutanud.
Rödl & Partner OÜ Eesti juhatuse liige Tiina Mirka
Foto: Meeli Küttim

Ligi 20 aastat Rödl & Partner OÜ-ga ühes rütmis hinganud Tiina Mirka on naine, kes hindab ühtset meeskonda ning järjepidevust, mille pinnalt suudetakse üheskoos klientidele pakkuda kvaliteetset raamatupidamis-, auditi-, õigus-, maksu- ja finantsteenuseid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700