Autor: Raamatupidaja.ee • 17. märts 2022

Ühistu renoveerimislaen ja selle rahaline mõju kortermaja elanikele koos praktilise näitega

Korteriühistu renoveerimislaenul on otsene rahaline mõju nii ühistule kui ka ühistu liikmetele. Seetõttu, mida täpsemini on läbimõeldud renoveerimise plaanid, kooskõlastatud tööde maksumus ning arutatud juhatuse ja majaelanikega läbi laenu otsene rahaline mõju ühistule ja majaelanikele, seda selgemalt saab ka pank olla konsulteerivaks partneriks projekti nõustamisel ja analüüsimisel.
Foto: elxeneize

Renoveerimislaen väljastatakse panga positiivse otsusena taotlevale korteriühistule

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700