Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 3. märts 2022

Raamatupidamisbüroode juhid on tuleviku osas ettevaatlikud: tuntav on mure klientide käekäigu pärast

Äripäeva Infopank küsitles veebruari lõpus raamatupidamise sektori ettevõtete juhte ja neil paluti vastata oma ettevõtte lähema kuue kuu väljavaateid puudutavatele küsimustele. Kokku osales küsitluses 32 juhti.
Foto: Pixabay

Küsitlus on läbi viidud vahetult enne Venemaa tungimist Ukrainasse, millele eelnes mitu kuud väldanud pingete kruvimine Venemaa poolt. See on selgelt mõjutanud ka mõningaid vastuseid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700