Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 1. märts 2022

Raamatupidaja.ee lugejate 8 kõige enam loetud lemmiklugu veebruarikuus

2022. aasta teine kuu on läbi ja teeme ülevaate, millised olid raamatupidaja.ee lugejate kõige enam tähelepanu pälvinud lood veebruarikuus. Vaata üle, kas teised lugejad leidsid midagi, mis sul on jäänud kahe silma vahele.
Foto: Pixabay

1. Raamatupidamisettevõtete TOP: suurim maksuvõlg pea 207 000 eurot

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700