Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 1. märts 2022

Meditsiiniteenuste käibemaksuvaidlused

Meditsiiniteenuste käibemaksustamise teema tuleb Euroopa Kohtus arutlusele üsna regulaarselt. Meditsiinitööstus on äärmiselt oluline ja erinevad maksuvaidlused toovad endaga kaasa märkimisväärseid kulusid.
Ernst & Young Balticu juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling
Foto: Meeli Küttim
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700