Autor: Virtuaalkliinik.ee • 26. veebruar 2022

Ajutreening aitab hoida mälu

Mõne arve maksmata jätmine või prillide kaotamine on märgid kergest unustamisest, mis on täiesti tavapärane ja kaasneb üldjuhul vananemisega. Probleemiks muutuvad need siis, kui unustamine hakkab segama igapäevast elu või ohustama tervist. Õnneks saab abi mälu treenimisest.
Mäluprobleeme saab ajutreeninguga ennetada. Foto: Shutterstock

Südameapteegi proviisori Kerli Vahari sõnul võib mäluprobleemidel olla palju põhjuseid, nagu vitamiinipuudus (B-vitamiinid), infektsioon, ärevus, depressioon, dementsus, Alzheimeri tõbi või ajukasvaja. Samuti võib mäluprobleeme tekitada omavahel sobimatute ravimite koos võtmine.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700