Autor: Raamatupidaja.ee • 14. veebruar 2022

Osaühingu asutamisel kaob miinimumkapitali nõue

Riigikogus läbis esimese lugemise kogu eesti ettevõtlusega seotud seadusandluse moderniseerimise projekti käigus valminud äriregistri seaduse eelnõu. 2014. aastal alguse saanud ühinguõiguse revisjon käigus on ühingute tegevust puudutav seadusandlus justiitsministeeriumi eestvedamisel läbinud põhjaliku, sisulise ja süsteemse analüüsi eesmärgiga seda nii ühtlustada kui ka ajakohastada.

„Eestis ettevõtlusega tegelejatele täna kehtiv seadusandlus on kahtlemata konkurentsivõimeline ja edu soosiv. See aga ei tähenda, et saaksime puhata. Muutused maailmas vajavad meie pidevat valmisolekut reageerida ja ajakohastada regulatsioone ja võimalusi,“ selgitas justiitsminister Maris Lauri projekti olulisust.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700