Autor: Marge Ugezene • 10. veebruar 2022

Maksupatud ähvardavad ettevõtja aastateks türmi saata: "See on ulmeline"

Mitut liiki maksudega manipuleerimises süüdistatav Jõhvi ettevõtja Alar Seppern peaks kohtu otsuse põhjal vanglaleivale minema
Foto: Liis Treimann
Maksukuritegude ja kelmuse eest kohtu ees seisnud Ida-Virumaa tuntud ehitusettevõtja Alar Seppern peaks värske otsuse järgi minema neljaks aastaks trellide taha. Ringkonnakohtu otsus on tavatult karm.

„Eesti kohtutes ei mõisteta isegi vägistamise eest reeglina reaalset vanglakaristust, kui süüdlane on varasemalt karistamata ja ei esine raskendavaid asjaolusid," imestas vandeadvokaat Gretta Oltjer-Timberg, kes ei ole Sepperni kaitsja, aga on sellegipoolest üllatunud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700