Autor: Indrek Kald • 3. veebruar 2022

Ettevõtlus- ja IT-minister: Eesti firmajuhtidel on väga madal teadlikkus küberohtudest

Ettevõtete juhtidel Eestis ja mujal Euroopas on väga madal teadlikkus küberohtudest, mis muudab haavatavaks nii meie teenused, riigi kui ELi, kinnitas ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt. Raamatupidamisprotsesside digiteerimise ja automatiseerimise tõttu mõjutab madal teadlikkus küberohtudest ka raamatupidamisettevõtteid ja teenusepakkujaid.
Raamatupidamisbüroode konverentsi "Kasumlik kasv 2022" esinejad

"Eesti ettepanek on olnud seada küberturvalisuse investeeringutele kindel sihttase, et tagada valdkonnale ohupildile vastav ja jätkusuutlik rahastus," märkis ta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700