Autor: Chanet Siret Simonen, koolitaja ettevõttes Chanet Coaching • 13. jaanuar 2022

Enesearengut takistavad tegurid

Enesearengut pidurdavad eelkõige vastutusest kõrvale hoidumine, samuti hirm tunda end rumalana ning kergete tulemuste eeldamine ja suurema pildi eiramine.
Chanet Siret Simonen, koolitaja ettevõttes Chanet Coaching

Elame täiskasvanuna pidevas muutuste keerises nii töö- kui ka eraelus. Osa neist muutustest toovad meie igapäevaellu kergust, kuid teistega toimetulek ja leppimine on keerulisem. Üks suuremad lõkse, kuhu kinni jääme, on meie endi mugavustsoon. See on meie jaoks turvaline ning uute oskuste omandamine võib tunduda väljakutsuv. Mugavustsoonist välja liikudes ei oska me sisemiselt hinnata, kas see muutus on hea või halb, kuid meie alateadvus tahab hoida meid kindlalt turvalisuses.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700