Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 7. jaanuar 2022

Lugeja küsib, asjatundja vastab: puhkuse arvestamine ja tasu maksmine

Raamatupidamise Praktiku lugejate küsimustele vastab Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh.
Foto: Pixabay

? Kuidas töötajatele puhkust arvestada ja välja maksta? Tegemist on erakooliga ja õpetajatega, mis tähendab, et puhkus on kokku 56 päeva, millest kolm päeva on alati detsembris ja 53 päeva on suvisel koolivaheajal. Erakooli ehk MTÜ töötamise rütm ehk üks tööaasta on alati 01.08‒31.07. Sama perioodiga on ka majandusaasta aruanne.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700