Autor: Raamatupidaja.ee • 15. detsember 2021

Käibemaksuseaduse muudatus võimaldab vähendada oma maksukohustust

Esimesest jaanuarist jõustuv käibemaksuseaduse muudatus võimaldab vähendada oma maksukohustust.
Foto: Pixabay

Uue aasta 1. jaanuaril jõustub käibemaksuseaduse muudatus, millega kehtestatakse tingimused ja kord, mille alusel on maksukohustuslasel edaspidi teatud eelduste täitmisel õigus vähendada oma maksukohustust, kui talle on võõrandatud kauba või osutatud teenuse eest jäetud osaliselt või täielikult tasumata. Advokaadibüroo Pallo&Partnerid jurist Liina Luhti sõnul on selline muudatus koroonapandeemiast tingitud majanduslikku ebastabiilsust arvestades väga vajalik.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700