Autor: Annika Kald • 13. detsember 2021

Võrumaa Teataja meediafirmade TOPis kolmas, aga audiitor näeb aruandes olulisi väärkajastamisi

Kohaliku lehe Võrumaa Teataja vastutav välja­andja Kalev Annom.
Foto: Grethe Rõõm
Erilised olukorrad panevad inimesi infot otsima, põhjendas ajalehe Võrumaa Teataja vastutav välja­andja Kalev Annom mulluseid häid majandustulemusi, mis selgusid riigile esitatud 2020. majandusaasta aruandest. Samas märgivad sellesama aruande kommentaaris ettevõtte audiitorid Ellen Tohvri ja Robert Pirk, et aruandes esineb mitmeid väärkajastamisi ning ASi Võru Teataja kasum peaks tegelikult olema ligi 400 000 eurot väiksem.
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700