Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 9. detsember 2021

Need 3 raamatupidamisettevõtet esitasid alles nüüd oma mullused majandusaasta aruanded

Eelmise nädala lõpus avaldasime loo “Need 19 raamatupidamisettevõtet ei ole avalikustanud 2020. aasta majandusaasta aruannet”. Tänase seisuga saame öelda, et neist kolm on oma ettevõtte aruande Äriregistrile ära esitanud. 16 ettevõtet on jätkuvalt oma aruandega võlas.
Foto: Pixabay

Need ettevõtted esitasid oma mullused majandusaasta aruande äsja ära:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700