Autor: ERK juhatuse esimees Margus Tammeraja ja ERK raamatupidamisteenuste toimkonna juht Krista Teearu • 30. november 2021

Kuidas soss-sepad-raamatupidajad turult jäädavalt välja puksida?

Tunnustatud raamatupidamisettevõtte statuudi sisseseadmine võimaldab tuua esile kvaliteetsema teenuse osutajad, kes järgivad kokkulepitud reegleid. Tänu sellele on nad klientidele usaldusväärsemad ning seeläbi paraneb kogu valdkonna maine.
Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees Margus Tammeraja ja ERK raamatupidamisteenuste toimkonna juht Krista Teearu

Eesti Raamatupidajate Kogu (ERK) juriidilised ja eraisikust liikmed, kes tegelevad raamatupidamisteenuse osutamisega, moodustasid 2015. aastal raamatupidamisteenuste toimkonna. ERK raamatupidamisteenuste toimkonna kõige olulisem projekt on raamatupidamisettevõtte kvaliteedimärgi ehk tunnustatud raamatupidamisettevõtte statuudi loomine.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700