Autor: Sigrid Kõiv • 7. detsember 2021

Konsolideerumislainet ei tule, kuid sõda talentide pärast kihutab palgarallit

KPMG raamatupidamisteenuste juhti Maike Leppikut küsitles Äripäeva Infopanga konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.
KPMG raamatupidamisteenuste juht Maike Leppik

Raamatupidamisturul toimus hiljuti oluline muutus: liitusid GROW FINANCE OÜ ja PALLAS & PARTNERID OÜ. Mida see laiemalt sellele turule tähendab? Kas see on esimene liitumine tulevaste konsolideerumiste reas?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700