Autor: Enno Lepvalts, raamatupidamisettevõtte Vesiir OÜ juht • 8. detsember 2021

Enno Lepvalts, Vesiir juht: see äratus oli vajalik, sundis meid kõiki mugavustsoonist loobuma

Elame huvitaval ajastul. Tundub, et viimasel paaril aastal ajab üks kriis teist taga, mõneti meenutab see juba võitlust mitmepealise hüdraga. Ei ela me ju mitte ainult koroonas ja sellest tingitud pöörises, vaid meil on veel kiibipuudus, rohepööre (energiapõud), rahatrükk ja nende mõjud.
Raamatupidamisbüroo Vesiir OÜ juht Enno Lepvalts

Samas tuleb tunnistada, et äkki oligi selline „äratus“ vajalik, et sundida meid mugavustsoonist välja. Ka raamatupidamisbürood ei ole nimetatud kriisidest puutumata jäänud. Vaadates büroode majandusnäitajaid, tuleb aga tõdeda, et paljusid on see puudutus mõjutanud positiivselt – bürood on kasvanud ja näitavad häid majandustulemusi. Muidugi on ka langejaid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700