Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 16. november 2021

SUUR GALERII: Raamatupidajate päev ja Arvestusala Edendaja 2021

Reedel, 12. novembril tähistas raamatupidaja.ee rahvusvahelist raamatupidajate päeva konverentsiga teemal "Kes sa oled, raamatupidaja?" Kruiisiterminalis. Lisaks praktilistele ja põnevatele ettekannetele söödi ühiselt torti ning traditsiooniliselt tunnustati ka tänavust Arvestusala Edendajat.
Konverents Raamatupidajate päev 2021
Foto: Raul Mee

Läbi aasta vahendab raamatupidaja.ee arvestusala valdkonnas tegutsevate ja/või seda tugevalt mõjutavate inimeste töiseid saavutusi ja parimaid praktikaid. Koostöös Excellent Business Solutionsiga valime ajakirja kaanepersoonide seast välja arvestusvaldkonda sel aastal kõige enam mõjutanud professionaali.

Tavaliselt on rebimine Arvestusala Edendaja tiitlile üsna tihe, kuid sel aastal pälvis Arvestusala Edendaja 2021 tiitli ülekaalukalt Tallinna Tehnikakõrgkooli teenusmajanduse instituudi majandusarvestuse lektor Siiri Luts. Raamatupidaja.ee ärijuhi Mare Timiani sõnul avaldas oma arvamust pea 800 valdkonna inimest, kellest 60% valisid oma lemmikuks just Siiri.

Soovime veelkord õnne Arvestusala Edendajale!

Arvestusala Edendaja 2021 tiitli pälvis Siiri Luts
Foto: Raul Mee

Siiri Lutsu persoonilugu saad lugeda SIIT.

Siin Maret Luts, Excellent turundus - ja kommunikat- sioonijuht, kommentaar
„Äritarkvara arendamine on pidev protsess, kus uuendused ei lõppe kunagi. Tänu tehnoloogia kiirele arengule ning ettevõtlikele inimestele nagu on kõik Arvestusala Edendaja nominendid, on Excellenti meeskond järjepidevalt töös, sest just nende inimeste kaudu sünnivad uued majandustarkvara täiustamise ideed. Püüdleme kõik selle poole, et lihtsustada ja automatiseerida ettevõtete töö- ja juhtimisprotsesse. Excellenti eesmärk on arendada Standard Booksi äritarkvara võimalikult mugavaks, et selle kasutajad saaksid lihtsamini ja kiiremini oma töö tehtud ning rohkem keskenduda väärtuste loomisele ja aidata kaasa oma tegevusvaldkonna edendamisele.“

Tunnustust väärivad siiski kõik valdkonna kandidaadid, kellest saad lugeda SIIT!

Konverentsipäeva juhtis Gaute Kivistik, kes saatis osalejad koduteele meeleoluka regilauluga.

Vaata galeriist, kes esinesid ja osalesid ning millest põnevast räägiti:

12NOV2021 Konverents Raamatupidajate päev 2021. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700