Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 11. oktoober 2021

Arvestusalal on digiriik veel määramatus kauguses

Pärnu Raamatupidamiskonverentsil tegi Mirjam Suurekivi, rahandusministeeriumi ettevõtluse ja arvestuspoliitika osakonna nõunik ülevaade arvestusvaldkonna hetkeseisust ja tulevikusuundadest. Ettekande teises osas käsitles ta siseriiklikke arenguid ja tulevikusuundi. Teeme siin neist ülevaate.
Rahandusministeeriumi ettevõtluse ja arvestuspoliitika osakonna nõunik Mirjam Suurekiv

Standardid ja nende kujundamine: IAS 1 ja 8 muutuvad

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700