Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 6. oktoober 2021

Mirjam Suurekivi: Euroopa rohelepe jõuab vääramatult ka arvestusvaldkonda

Pärnu Raamatupidamiskonverentsil tegi Mirjam Suurekivi, rahandusministeeriumi ettevõtluse ja arvestuspoliitika osakonna nõunik ülevaade arvestusvaldkonna hetkeseisust ja tulevikusuundadest. Ettekande esimene osa käsitles Euroopast tulevaid muudatusi, mis mõjutavad arvestusvaldkonda: kestlik rahastamine, muu finantsinfo kajastamine majandusaasta aruandes, Country-by-Country Reporting. Kahest olulisemast direktiivist anname siin kokkuvõtliku ülevaate.
Rahandusministeeriumi ettevõtluse ja arvestuspoliitika osakonna nõunik Mirjam Suurekivi Pärnu Raamatupidamiskonverentsil
Foto: Anna Andreas

Äriühingute kestlikkuse aruandluse direktiiv

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700