Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor • 4. oktoober 2021

Välisvaluutas tehingute kajastamine

Eestis on euro ametliku valuutana käibel alates 2011. aastast ning euro on meil seaduslikuks maksevahendiks. Need, kellele eurole üleminusätted huvi pakuvad, saavad täpsemalt lugeda Eesti Panga kodulehelt (alarubriik Tereeur).
Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia maksunduse ja tolli õppetooli lektor
Foto: Raul Mee

Raamatupidamise seadus sätestab § 15 lõikes 5, et aastaaruanne koostatakse eesti keeles ja Eestis ametlikult kehtiva vääringu järgi

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700