Autor: Tiina Kilkson, äripsühholoog • 16. september 2021

Väikeettevõtja võimalused oma tööelu disainida

Väikeettevõtjatel tasub erilist tähelepanu pöörata oma tööelu disainimisele. Eelkõige oma firma käivitamisel kipub ettevõtjatel olema palju erinevaid rolle: raamatupidaja, müüja, turundusjuht, arendaja jne. Tasub mõelda, kui palju mingi rolli täitmine aega võtab ja kui kasulik see roll rahaliselt on.
OÜ Ühetähejutud tegevjuht ja psühholoog Tiina Kilkson

Väikeettevõtja saab oma tööelu päris palju ise kujundada ning seda tuleb teha oskuslikult ja teadlikult. Tähtis on, et võetaks endale piisavalt puhkepäevi ja tehtaks lõõgastavaid vahepause. Puhkamine ei ole ajaraiskamine, vaid taastab meie jõuvarud, et saaksime efektiivselt oma töid ja tegemisi jätkata.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700