Autor: Raamatupidaja.ee • 2. september 2021

MTA: maksukäitumise hinnangute teenusega saab nüüd tõestada maksuasjade korrasolekut

Alates tänasest saavad ettevõtjad soovi korral jagada äripartneritega oma maksukäitumise hinnanguid, mis kajastavad, kuidas ettevõte MTA-le paistab.

Maksu- ja Tolliameti (MTA) teenuse „Maksukäitumise hinnangud“ kohaselt on ligi 68% Eesti ettevõtetest maksuasjad täiesti korras, ent tõsiseid puudusi esineb ligi 18% ettevõtetes. Teenus näitab äriühingu esindajale, kuidas paistab tema ettevõte MTA poolt vaadatuna ning kokku on hinnangud antud üle 170 000 ettevõttele ja käibemaksukohustuslasest FIE-le.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700