Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 24. august 2021

Raamatupidamisbüroode konkurentsiraport: juhid prognoosivad kõige kiiremat kasvu müügitulule ja kasumile

Äripäeva Infopank küsitles augusti keskel raamatupidamise sektori ettevõtete juhte, et uurida ettevõtete lähema kuue kuu väljavaateid. Küsitluses osales 22 juhti.
Foto: Pixabay

Juhtide hinnang raamatupidamise sektori seisundile jäi seekordses küsitluses vaid 0,1 palliga alla optimistlikule 6 pallile (10 palli süsteemis). Arvestades II kvartali hinnangut 5,4 palli, tuleb tõusu praeguse tulemuseni – 5,9 palli siiski üsna optimistlikuks lugeda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700