Autor: Andrus Kaarelson • 23. august 2021

Andrus Kaarelson: milleks mulle e-arve? Aga vaat selleks

Unifiedpost Eesti tegevjuht Andrus Kaarelson
Foto: Erakogu
Erasektoril on õppida Eesti riigilt ja Skandinaavia ettevõtetelt, kus e-arve on laialdaselt kasutuses ja neid saab võtta vastu oma ettevõtte finantsinfosüsteemis, kirjutab finantstehnoloogiaettevõtte Unifiedpost Eesti tegevjuht Andrus Kaarelson.

Vestlesin hiljuti ettevõtjaga, kes küsis: milleks mulle e-arve? Kaks aastat pärast riigiasutustega e-arveldamise algust peaks ettevõtja aga mõtlema protsesside innovatsioonile, mis aitab kulusid kokku hoida ja ettevõtet efektiivsemaks muuta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700