Autor: Raamatupidaja.ee • 31. juuli 2021

Jalgrattaga kontorisse: millega kuumal suvepäeval arvestada?

Jalgrattaga tööle sõitmine säästab ühelt poolt keskkonda, teisalt võib see olla palju mugavam ja kiirem liikumisviis kui auto. Millega tuleks aga kontoritöötajal arvestada, kui ta otsustab ühel palaval suvepäeval kondimootori kasuks?
Foto: Pixabay

„Tallinnas sõidab igapäevaselt jalgrattaga mitu korda vähem inimesi kui üle lahe Helsingis. Amsterdamist ja Kopenhaagenist pole aga üldse mõtet rääkida. Samas on jalgratta eelistamine suvisel ajal Eestiski vägagi mõistlik, kuna sadulas olles ei pea muretsema kütusekulu, ummikute ega parkimiskoha pärast,“ ütles ERGO sõidukikindlustuse riskijuht Mikko Pilt.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700