Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 29. juuli 2021

Raamatupidamis- ja personalitöötajate palgaraport näitab langustrendi, I kvartal 2021

Missugune oli raamatupidajate, pearaamatupidajate, raamatupidamistöötajate ja personalitöötajate palk 2021. aasta alguses, kellel on palk tõusnud, kellel lagenud ja millises piirkonnas on valdkonna töötasu kõrgeim?
Palgauudiste toimetaja Külli Reino
Foto: Liisi Matvere

Esmalt vaatme üle, keda raport hõlmab.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700