Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 21. juuni 2021

Rohepööre finantssektoris. Kas on võimalik, et rohepööre on majandusele kasulik?

Kui suur osa inimeste kodudest ja sõidukitest ning laenukapitali kasutavatest ettevõtetest on finantseeritud pankade poolt, siis milline on pankade roll rohepöörde saavutamisel? Pärnu Finantsjuhtimise konverentsi 2021 põhifookus oli rohepöörde teemadel ja aruteludel. Rohelisest kapitalist ja pankadest kui rohepöörde võimendajatest rääkis konverentsil LHV Panga Grupi juht Madis Toomsalu.
LHV Panga Grupi juht Madis Toomsalu tegi Pärnu Finantsjuhtimise konverentsil 2021 ettekande rohepöörde teemadel

Kliimamuutused on inimkonna hetke kõige kriitilisem väljakutse

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700