Autor: Raamatupidaja.ee • 9. juuni 2021

Lugeja küsib, asjatundja vastab (juuni 2021)

Raamatupidamise Praktiku lugejate küsimustele vastavad Sisekaitseakadeemia finantskolledži, Ernst & Young Baltic AS-i, advokaadibüroo LEXTAL OÜ ja KPMG Baltics OÜ eksperdid.
Foto: Pixabay

? Konkursi võitnud kandidaadile tehti taasesitataval kujul (e-posti teel) konkreetne tööpakkumine. Kandidaat võttis selle kohe vastu ja teatas veel samal päeval, et andis lahkumisavalduse sisse oma vanas töökohas ning on valmis ühe kuu pärast asuma uuele talle pakutud töökohale.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700