Autorid: Tambet Toomela, Erika Tuvike, Marja Stina Saaliste, Eversheds Sutherland Ots & Co • 17. juuni 2021

3 tööõiguse trendi, mis mõjutavad lähiajal tööelu

Arvestades, milliseid muudatusi on COVID-19 pandeemia endaga kõikides eluvaldkondades kaasa toonud, on selge, et muudatustest ei saa jääda puutumatuks ka tööõigus. Selgitame lähemalt, mida uut on toonud möödunud poolaasta ja millisteks muudatusteks tuleks valmis olla.
Eversheds Sutherland Ots & Co tööõiguse spetsialistid. Vasakult Marja Stina Saaliste, Tambet Toomela ja Erika Tuvike.
Foto: Kertin Vasser

Muutuvtunnilepingud

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700