Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 7. juuni 2021

Ülevaatesari. OSA 2: Kõik, mida peab teadma küberturvalisusest, -pettustest ja –riskidest

Küberrünnakute arv on jätkuvalt kasvutrendis. Kaugtöö ja pilvelahendustega seotud küberrünnakute arv kasvas 2020. aastal kuus korda, lunavara rünnakud pea kahekordistusid ning õngitsusrünnakud e-posti teel kasvasid hinnanguliselt 3,5 korda. Need näitajad on tõusuteel ka sellel aastal.

Oleme viimastel aastatel küberriskide teemadel avaldanud hulga kasulikke kirjutisi. Teeme nendest lugudest 3-osalise ülevaatesarja.

Foto: Pixabay
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700