Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 3. juuni 2021

Raamatupidamisbüroode konkurentsiraport 2021: suurimate võlgadega ettevõtted

Äripäeva infopanga II kvartali konkurentsiraportist selguvad kvartali suurima käibe teinud ettevõtted ning need, kel käive kõige rohkem kahanes. Raport toob ära ka suurimate maksuvõlgadega raamatupidamisettevõtted.
Foto: Pixabay

Sektori maksuvõlg kahanes eelmises kvartalis üle-eelmisega võrreldes 14,5 protsenti 262 000 euroni. Maksuvõla osakaal kuukäibest on 3,7 protsenti. Toome ära kolm ettevõtet, mille maksukoormus eelmises kvartalis üle-eelmisega võrreldes kõige enam kasvas.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700