Autor: Kristjan Ojang • 24. mai 2021

Vallavanem raamatupidaja vargusest: tegu on suure summaga

Võin öelda, et tegu ei ole väikese summaga, kommenteeris Haljala vallavanem Ivar Lilleberg valla pearaamatupidaja poolt valla raha omastamist.
Haljala vallavanem Ivar Lilleberg
Foto: Kristjan Ojang

Haljala vallavalitsus tuvastas majandusaasta aruande auditeerimise käigus valla raha omastamise. Rikkumised pani Lääne-Virumaa Uudistele teadaoleval toime valla nüüd juba endine pearaamatupidaja Merike Hunt, kellega on teenistussuhe lõpetatud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700