Autor: Sirli Peepson • 18. mai 2021

Tõeline raamatupidaja: ma sain ühel hetkel aru, et ilma deebeti ja kreeditita ei kujuta ma oma elu ette!

Roche Eesti müügi- ja raamatupidamisspetsialist Jekaterina Petrunja on töötanud ravimitootja Roche Eesti OÜs kolm aastat. Ta ise ütleb, et meditsiinisektori tundmaõppimine ehk nagu ta ise nimetab – „Roche’i akadeemias kolmandal kursusel“ – on ülipõnev siiani.
Roche Eesti müügi- ja raamatupidamisspetsialist Jekaterina Petrunja

Jekaterina on olnud terve elu raamatupidaja: enne Roche Eesti meeskonnaga liitumist töötas ta 18 aastat raamatupidajana nii kaubandus-, kinnisvaraarenduse, turismi- kui logistikavaldkonnas, sealhulgas töötanud umbes seitse aastat ka kontrollerina. Roche Eestis avastas ta enda jaoks palju uut nii meditsiinivaldkonnas kui ka raamatupidamises kõige laiemas mõttes. Nagu ta ise ütleb, ei oska ta ilma deebeti ja kreeditita elada – see on see, mis paneb ta silma särama. Ja silm särab ning suu naeratab Katjal terve intervjuu vältel! Mida meditsiinisektorisse tulek on õpetanud ning miks meditsiinisektor toimib pisut teistmoodi kui näiteks kinnisvara- või logistikasektor?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700