Autor: Äripäev • 7. mai 2021

Riigi võetav dividend ei jää mullusele väga palju alla

Riigi parima dividendiandja Riigi Kinnisvara juht Kati Kusmin Urmas Sõõrumaa ava Patarei Merekindluse Gorži hoovi avamisel.
Foto: Liis Treimann
Valitsus kiitis heaks riigi äriühingute 2021. aastal makstavad dividendid summas 97,5 miljonit eurot. Kokku laekub dividende 11 riigi äriühingult.

Seda pole möödunud kriisiaastast hoolimata kuigipalju vähem kui aasta varem, siis võttis riik dividende 118,2 miljonit eurot, millele lisandus juba varem otsustatud ASi Eesti Teed dividend summas 3,4 miljonit eurot.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700