Autor: Raamatupidaja.ee • 16. aprill 2021

Eesti majandus peab karmidele piirangutele vastu

2021. aasta esimene kvartal ei toonud kaasa märkimisväärseid muutusi ei laenunõudluses ega probleemsete laenude osakaalus. Eesti majandus peab karmidele piirangutele vastu ning nii pered kui ettevõtted on uute oludega kohanenud.
Foto: Pixabay

Mõnevõrra on kasvanud maksepuhkusel olevate ettevõtetest laenajate hulk, ent samal ajal on vähenenud maksepuhkusel olevate laenude maht, mis lubab oletada, et kardetavasti on veidi kasvanud hädasolijate hulk väikeettevõtete seas. Siiski on maksepuhkusel endiselt alla tuhande ettevõtjast laenaja. Samal ajal langeb jätkuvalt maksepuhkusel olevate kodumajapidamiste hulk.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700