Autor: Raamatupidaja.ee • 13. aprill 2021

Lugeja küsib, asjatundja vastab (aprill 2021)

Raamatupidamise Praktiku lugejate küsimustele vastavad Sisekaitseakadeemia finantskolledži, KPMG Baltics OÜ ja Ernst & Young Baltics AS-i eksperdid.
Foto: Pixabay

? Tekkis küsimus seoses koroonatestide maksustamisega – meie ettevõte teeb koroonateste töötajatele, kes käivad välislähetuses. Samuti on pidanud testi tegema paar kontaktset, kes käivad kontoris kohapeal tööl. Millisel juhul on test erisoodustus ja millisel mitte?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700