Autor: Kersti Puuri, IURING õigusbüroo jurist • 23. märts 2021

Muudatused õigusaktides (märts 2021)

Artiklis on välja toodud Riigi Teatajas I avaldatud muudatused raamatupidamisega seotud õigusaktides perioodil 09.02.–08.03.2021.
Jurist Kersti Puuri annab ülevaate muudatustest õigusaktides

Üldiselt oli raamatupidamisega seotud seadusloomet vähe, kuid mõned olulised muudatused siiski avaldati. Kõige tähtsamaks neist saab pidada käibemaksuseaduse ja tolliseaduse muutmise seadust, millega võetakse üle Euroopa Liidu käibemaksudirektiivi muudatused. Alljärgnevalt on esitatud kokkuvõte raamatupidamisega seotud õigusaktide muudatustest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700