Autor: Marianne Lõhmus • 22. märts 2021

Kas raamatupidajale on OÜ-tamine lubatud? Ehk raamatupidamisbürood, kelle keskmine palk miinimumini ei küündi

Raamatupidajad on need, kes vastutavad ettevõtetes korrektse arvestuse pidamise ja maksude tasumise eest. Paraku näitab uus trend, et just selles valdkonnas on OÜ-tajate kasv märkimisväärne ning mitmete turul tegutsevate raamatupidamisbüroode keskmine töötasu ei küündi isegi miinimumpalgani. Suurematel raamatupidamisbüroodel ajab see harja punaseks, tegu on turu solkimisega, mis mõjutab nii hinda kui usaldusväärsust.
Foto: Pixabay
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700