Autor: Raamatupidaja.ee • 17. märts 2021

Kuidas pidevalt muutuval ajal teha eelarvet, mida on võimalik ka järgida

Koroonapandeemiast tingitult mõistsid paljud juhid, et eelarvekoostamises ja selle jälgimises tuleb teha põhimõttelisi muudatusi ning olla paindlik reageerima keskkonnas toimuvatele muudatustele, vastasel juhul on eelarve üsna kasutu dokument, leiavad PwC juhtivaudiitor Janno Hermanson ja juhtimiskonsultatsioonide osakonna juhataja Erki Mägi.
PwC juhtivaudiitor Janno Hermanson ja juhtimiskonsultatsioonide osakonna juhataja Erki Mägi

Ettevõtted on eelarveid koostanud läbi aegade kahel peamisel põhjusel:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700